100vjetori
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Seit Jonuzaj i jepet dekorata “MIRËNJOHJA E LABËRISË”

 
Seit Jonuzaj
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Me propozim të kryesisë së Shoqatës K/A “Kallarati”, Forumi qendror i Shoqatës K/A “LABËRIA" dekoroi me “MIRËNJOHJA  E LABËRISË” z. Seit Jonuzaj me motivacionin: “Intelektual ushtarak me kontribute të  njohura në fushën e detarisë si studiues e pedagog në institucione arsimore ushtarake dhe universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë”. firmosur nga kryetari i Shoqatës “LABËRIA”, Prof. Dr. Ago Nezha e sekretari i përgjithshëm Xhemil Çeli. Kjo dekoratë iu dorëzua të dekoruarit më 17 korrik 2012, në një mbledhje të gjerë në Teatrin “Petro Marko” të Vlorës, nga kryetari i Degës së Vlorës të Shoqatës K/A “LABËRIA”, z. Ahmet Demaj. Z. Seit falënderoi për nderin që iu bë, kryesinë e Shoqatës K/A “Kallarati” për propozimin e bërë dhe Kryesinë e Shoqatës K/A “Labëria” për dekoratën që i dha. 
 
Korresp. i gazetës “Kallarati”.
Seit Jonuzaj i jepet   dekorata “MIRËNJOHJA E LABËRISË”

KËNGË & VIDEO

SONDAZH

Cili është mendimi juaj për uebsaitin tonë të porsa çelur www.kallarati.com?
 

FACEBOOK FanBox

SPONSOR i faqes www.kallarati.com

Sponsor te faqes www.kallarati.com

GAZETA "KALLARATI"

NUMURI I LLOGARISË I SHOQATËS ATDHETARE & KULTURORE “KALLARATI”

Banka: Societe Generale Albania.
Në LEK në numrin e llogarisë: 1175099
Në EURO në numrin e llogarisë: 1175101
Pë çdo kontribut kontaktoni në adresat:
kontakt@kallarati.com
gazetakallarati@yahoo.com
Sefer Jonuzi Cel: 00355682745862

Nga Blogu

09 Shkurt, 2017

Rrugëtimi në jetë i veteranit 90 vjeçar Xhelo Dautaj

  -Rrëfim-   Një rrugëtim në jetë prej 90 vjetësh nuk janë as shumë, por as… Lexo më shumë...
26 Dhjetor, 2016

TË NOHIM SHKRIMTARIN DHE PËRKTHYESIN BAJRAM KARABOLLI

Bajram Karabolli - lindur në Mavrovë (Vlorë) në 1943, prindërit e tij me… Lexo më shumë...
27 Tetor, 2016

NË KALLARAT U FESTUA ME KRENARI 100-VJETORI I HAPJES SË SHKOLLËS SË PARË SHQIPE

  Nga Besnik GJONBRATAJ AMBJENT FESTIV NË KALLARAT Në datat 13 dhe 14 gusht… Lexo më shumë...

Lajmet nga vendi