100vjetori
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

MIRËNJOHJE ATYRE QË NUK KURSEHEN PËR SHOQATËN

Shoqata jonë kulturore-atdhetare “KALLARATI”, si të gjitha shoqatat e tjera, mbahet në këmbë me kuotizacionet e anëtarësisë dhe me sponsorizime e dhurime dashamirësish. Këto janë të vetmet burime financiare me të cilat Shoqata përballon veprimtaritë që zhvillon dhe nxjerrjen e gazetës “Kallarati”. Mirëpo kuotën e anëtarësisë që mbledhja e përgjithshme e Shoqatës në dhjetor të vitit të kaluar e vendosi 1000 lekë (duke përfshirë në këtë shume edhe pajtimin për gazetën), për fat të keq, nuk e paguajnë të gjithë bashkëfshatarët tanë. Edhe dhurimet nuk janë me raste.

Pak a shumë Kryesinë e Shoqatës e kanë nxjerrë sponsorizimet nga situata për përballimin e shpenzimeve të ndryshme. Kryesia e Shoqatës dhe Redaksia për çdo dhurues e sponsorizues ka bërë publikimet dhe falënderimet përkatëse nëpërmjet gazetës sonë.

Kështu ndodhi edhe këto kohët e fundit për veprimtarinë e zhvilluar në Kallarat kushtuar Heroit të Popullit Mumin Selamit. Gjendja financiare e Shoqatës ishte e tillë sa që nuk mjaftonin paratë për të mbuluar shpenzimet. Prandaj, përveç parave që kishte gjendje kryesia e Shoqatës e që u shpenzuan të gjitha, u nevojitën edhe sponsorizime. Dhe të gatshëm për sponsorizim u treguan, si edhe në shumë herë të tjera, zotërinjtë e mëposhtëm:

1. Kastriot Karabolli, me 20000 lekë të reja;

2. Selman Memushaj, me 15000 “ ;

3. Idajet Toçaj, me 5000 “

Përveç bashkëfshatarëve të sipërshënuar, nga Tirana na erdhi këto ditë edhe një dhurim për gazetën prej 5000 lekësh të reja nga Armeza  Bashkim Gjonbrataj.

Kryesia e Shoqatës dhe Redaksia e gazetës u shprehin mirënjohje të gjithë këtyre, duke i falënderuar për bujarinë e tyre.

Ne u bëjmë përsëri thirrje të gjithë atyre bashkëfshatarëve tanë që kanë mundësi financiare të kontribuojnë që Shoqata të ketë një fond financiar për përballimin e shpenzimeve për veprimtaritë dhe botimin e gazetës që kushton 7500 lekë të reja çdo numër i saj.

MIRËNJOHJE ATYRE QË NUK KURSEHEN PËR SHOQATËN

KËNGË & VIDEO

SONDAZH

Cili është mendimi juaj për uebsaitin tonë të porsa çelur www.kallarati.com?
 

FACEBOOK FanBox

SPONSOR i faqes www.kallarati.com

Sponsor te faqes www.kallarati.com

GAZETA "KALLARATI"

NUMURI I LLOGARISË I SHOQATËS ATDHETARE & KULTURORE “KALLARATI”

Banka: Societe Generale Albania.
Në LEK në numrin e llogarisë: 1175099
Në EURO në numrin e llogarisë: 1175101
Pë çdo kontribut kontaktoni në adresat:
kontakt@kallarati.com
gazetakallarati@yahoo.com
Sefer Jonuzi Cel: 00355682745862

Nga Blogu

09 Shkurt, 2017

Rrugëtimi në jetë i veteranit 90 vjeçar Xhelo Dautaj

  -Rrëfim-   Një rrugëtim në jetë prej 90 vjetësh nuk janë as shumë, por as… Lexo më shumë...
26 Dhjetor, 2016

TË NOHIM SHKRIMTARIN DHE PËRKTHYESIN BAJRAM KARABOLLI

Bajram Karabolli - lindur në Mavrovë (Vlorë) në 1943, prindërit e tij me… Lexo më shumë...
27 Tetor, 2016

NË KALLARAT U FESTUA ME KRENARI 100-VJETORI I HAPJES SË SHKOLLËS SË PARË SHQIPE

  Nga Besnik GJONBRATAJ AMBJENT FESTIV NË KALLARAT Në datat 13 dhe 14 gusht… Lexo më shumë...

Lajmet nga vendi