100vjetori
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

HIQMET MEÇAJ, jepet titulli: "NDERI I QARKUT VLORË"

hiqmet-mecajMe vendim të Këshillit të Qarkut Vlorë Nr.26/1, Dt. 22. 11. 2012
Me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë i jepet titulli:
 
 
"NDERI I QARKUT VLORË"
 
Z. HIQMET MEÇAJ
 
Me këtë motivacion:
 
"Për kontribut të shquar në zhvillimin
e poezisë moderne shqipe dhe të artit shqiptar"
 
 
 
 
 
Hiqmet Mecaj Nderi i Qarkut 
 
 
 
 
 
 
Hiqmeti 1 
 
 
 
Hiqmeti 2 
 
 
 
Nga ceremonia e dhënies së titullit: "NDERI I QARKUT VLORË", Hiqmet Meçajt, dorëzuar nga Bujar Leskaj (28.04.2013)
 
HIQMET MEÇAJ, jepet titulli:

KËNGË & VIDEO

SONDAZH

Cili është mendimi juaj për uebsaitin tonë të porsa çelur www.kallarati.com?
 

FACEBOOK FanBox

SPONSOR i faqes www.kallarati.com

Sponsor te faqes www.kallarati.com

GAZETA "KALLARATI"

NUMURI I LLOGARISË I SHOQATËS ATDHETARE & KULTURORE “KALLARATI”

Banka: Societe Generale Albania.
Në LEK në numrin e llogarisë: 1175099
Në EURO në numrin e llogarisë: 1175101
Pë çdo kontribut kontaktoni në adresat:
kontakt@kallarati.com
gazetakallarati@yahoo.com
Sefer Jonuzi Cel: 00355682745862

Nga Blogu

09 Shkurt, 2017

Rrugëtimi në jetë i veteranit 90 vjeçar Xhelo Dautaj

  -Rrëfim-   Një rrugëtim në jetë prej 90 vjetësh nuk janë as shumë, por as… Lexo më shumë...
26 Dhjetor, 2016

TË NOHIM SHKRIMTARIN DHE PËRKTHYESIN BAJRAM KARABOLLI

Bajram Karabolli - lindur në Mavrovë (Vlorë) në 1943, prindërit e tij me… Lexo më shumë...
27 Tetor, 2016

NË KALLARAT U FESTUA ME KRENARI 100-VJETORI I HAPJES SË SHKOLLËS SË PARË SHQIPE

  Nga Besnik GJONBRATAJ AMBJENT FESTIV NË KALLARAT Në datat 13 dhe 14 gusht… Lexo më shumë...

Lajmet nga vendi