100vjetori
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

NJOFTIM PËR ÇELJE NUMURI LLOGARIE TË SHOQATËS “KALLARATI”

 images 1images 2

Të dashur kallaratas dhe dashamirës të tij kudo që ndodheni!

Me kënaqësi ju njoftojmë se tashmë shoqata atdhetare & kulturore “Kallarati” me qendër në Vlorë, do të ketë numrin e vet të llogarisë pranë Bankës Societe Generale Albania. Kushdo prej jush, që ka mundësi dhe dëshirë për të kontribuar financiarisht për vendlindjen Tuaj ose të prindërve Tuaj, mund t’i dërgojë ato në adresën e mëposhtme:

Banka: Societe Generale Albania.

lek në numrin e llogarisë: 1175099

euro në numrin e llogarisë: 1175101

Ju sigurojmë se çdo lek a euro e derdhur në këta numra llogarie, do të administrohet me rregullsinë më të madhe e do të publikohet herë pas here në faqet e gazetës “Kallarati” dhe në çdo mënyrë tjetër komunikimi.

Të ardhurat që do të sigurohen, do të përdoren nga Kryesia e Shoqatës për botimin e gazetës “Kallarati”, për zhvillimin e veprimtarive të ndryshme historike dhe kulturore të fshatit tonë, duke bërë në çdo kohë transparencën e përdorimit të tyre.

U bëjmë thirrje të gjithë atyre që kanë mundësi financiare, në mënyrë të veçantë biznesmenëve kallaratas, të kontribuojnë për organizmin e veprimtarive që do të zhvillohen këtë verë në Kallarat në përkujtim të 100-vjetorit të qëndresës së fshatit tonë ndaj andartëve grekë më 16 Gusht 2014. Çdo qindarkë e vënë në dispozicion të kësaj veprimtarie shumë të rëndësishme do të ishte një ndihmë me shumë vlerë. Kontributi i dhënë nga secili prej nesh do të ishte një ndihmë e madhe për mirëfunksionimin e shoqatës dhe kryerjen me nder të misionit që i është ngarkuar që me themelimin e saj.

Presim ndihmën dhe kontributin e kujtdo që ka lidhje fizike dhe shpirtërore me Kallaratin.

Për çdo dërgesë në lek/euro në numrat e mësipërm të llogarisë, ju lutemi njoftoni edhe elektronikisht në adresën e faqes sonë në internet: Kjo adresë e-maili është e mbrojtur nga spam bots, duhet të aktivizoni javascript për ta parë atë  

Kjo adresë e-maili është e mbrojtur nga spam bots, duhet të aktivizoni javascript për ta parë atë ,

Sefer Jonuzi me numur cel: 00355 682745862

Kryesia e shoqatës atdhetare & kulturore “Kallarati”.

 

NJOFTIM PËR ÇELJE NUMURI LLOGARIE TË SHOQATËS “KALLARATI”

KËNGË & VIDEO

SONDAZH

Cili është mendimi juaj për uebsaitin tonë të porsa çelur www.kallarati.com?
 

FACEBOOK FanBox

SPONSOR i faqes www.kallarati.com

Sponsor te faqes www.kallarati.com

GAZETA "KALLARATI"

NUMURI I LLOGARISË I SHOQATËS ATDHETARE & KULTURORE “KALLARATI”

Banka: Societe Generale Albania.
Në LEK në numrin e llogarisë: 1175099
Në EURO në numrin e llogarisë: 1175101
Pë çdo kontribut kontaktoni në adresat:
kontakt@kallarati.com
gazetakallarati@yahoo.com
Sefer Jonuzi Cel: 00355682745862

Nga Blogu

09 Shkurt, 2017

Rrugëtimi në jetë i veteranit 90 vjeçar Xhelo Dautaj

  -Rrëfim-   Një rrugëtim në jetë prej 90 vjetësh nuk janë as shumë, por as… Lexo më shumë...
26 Dhjetor, 2016

TË NOHIM SHKRIMTARIN DHE PËRKTHYESIN BAJRAM KARABOLLI

Bajram Karabolli - lindur në Mavrovë (Vlorë) në 1943, prindërit e tij me… Lexo më shumë...
27 Tetor, 2016

NË KALLARAT U FESTUA ME KRENARI 100-VJETORI I HAPJES SË SHKOLLËS SË PARË SHQIPE

  Nga Besnik GJONBRATAJ AMBJENT FESTIV NË KALLARAT Në datat 13 dhe 14 gusht… Lexo më shumë...

Lajmet nga vendi