100vjetori
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Gabim
  • Gabim në ngarkimin e të dhënave feed.

Gafur Hasan Meçaj (Shametaj) i jepet titulli "Qytetar Nderi i Vlorës"

Gafur Hasan Meçaj (Shametaj) me VKB Nr. 6, date 25.03.2010, i jepet titulli "Qytetar Nderi i Vlorës"

Për kontribut mbi 40 vjeçar në hartimin dhe botimin e studimeve shkencore në fushën e gjeologjisë dhe minierave dhe të drejtimit të këtij sektori strategjik të ekonomisë shqiptare;

• Për kontribut të çmuar në fushën e artit dhe humorit, duke pasuruar, veçanërisht, fondin e teatrit të dramës dhe humorit të qytetit të Vlorës:

• Për kontribut të spikatur në skenën politike shqiptare qendrore e lokale, si deputet i Kuvendit të parë pluralist të Shqipërisë dhe Anëtar i Këshillit Bashkiak të qytetit të Vlorës.


Marre nfa  website i Bashkise Vlore

Gafur Hasan Meçaj (Shametaj) i jepet titulli

KËNGË & VIDEO

SONDAZH

Cili është mendimi juaj për uebsaitin tonë të porsa çelur www.kallarati.com?
 

FACEBOOK FanBox

SPONSOR i faqes www.kallarati.com

Sponsor te faqes www.kallarati.com

GAZETA "KALLARATI"

NUMURI I LLOGARISË I SHOQATËS ATDHETARE & KULTURORE “KALLARATI”

Banka: Societe Generale Albania.
Në LEK në numrin e llogarisë: 1175099
Në EURO në numrin e llogarisë: 1175101
Pë çdo kontribut kontaktoni në adresat:
kontakt@kallarati.com
gazetakallarati@yahoo.com
Sefer Jonuzi Cel: 00355682745862

Nga Blogu

09 Shkurt, 2017

Rrugëtimi në jetë i veteranit 90 vjeçar Xhelo Dautaj

  -Rrëfim-   Një rrugëtim në jetë prej 90 vjetësh nuk janë as shumë, por as… Lexo më shumë...
26 Dhjetor, 2016

TË NOHIM SHKRIMTARIN DHE PËRKTHYESIN BAJRAM KARABOLLI

Bajram Karabolli - lindur në Mavrovë (Vlorë) në 1943, prindërit e tij me… Lexo më shumë...
27 Tetor, 2016

NË KALLARAT U FESTUA ME KRENARI 100-VJETORI I HAPJES SË SHKOLLËS SË PARË SHQIPE

  Nga Besnik GJONBRATAJ AMBJENT FESTIV NË KALLARAT Në datat 13 dhe 14 gusht… Lexo më shumë...

Lajmet nga vendi