100vjetori
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Gabim
  • Gabim në ngarkimin e të dhënave feed.

Cili është mendimi juaj për uebsaitin tonë të porsa çelur www.kallarati.com?


Cili është mendimi juaj për uebsaitin tonë të porsa çelur www.kallarati.com?
Është i nevojshëm.
310  71.8%
Duhet përmirësuar.
63  14.6%
Nuk është i nevojshëm.
45  10.4%
Nuk kam sugjerim.
14  3.2%

Numri i votave  :  432
Vota e parë  :  E Martë 24 Prill 2012 15:17
Vota e fundit  :  E Enjte 28 Shtator 2017 07:35

KËNGË & VIDEO

SONDAZH

Cili është mendimi juaj për uebsaitin tonë të porsa çelur www.kallarati.com?
 

FACEBOOK FanBox

Nga Blogu

09 Shkurt, 2017

Rrugëtimi në jetë i veteranit 90 vjeçar Xhelo Dautaj

  -Rrëfim-   Një rrugëtim në jetë prej 90 vjetësh nuk janë as shumë, por as… Lexo më shumë...
26 Dhjetor, 2016

TË NOHIM SHKRIMTARIN DHE PËRKTHYESIN BAJRAM KARABOLLI

Bajram Karabolli - lindur në Mavrovë (Vlorë) në 1943, prindërit e tij me… Lexo më shumë...
27 Tetor, 2016

NË KALLARAT U FESTUA ME KRENARI 100-VJETORI I HAPJES SË SHKOLLËS SË PARË SHQIPE

  Nga Besnik GJONBRATAJ AMBJENT FESTIV NË KALLARAT Në datat 13 dhe 14 gusht… Lexo më shumë...

Lajmet nga vendi