100vjetori
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Gafur Shametaj

Paraqit # 
# Titulli i Artikullit
1 NDAHET NGA JETA ISH-KRYETARI I PARË I SHOQATËS K/A “KALLARATI”, GAFUR SHAMETAJ
2 Lamtumire Zoto!
3 JEHONA E LUFTËS SË VLORËS. Me rastin e 92 vjetorit
4 GREKJA SYKALTER DHE KALLARATASI KAÇURREL, TREGIM
5 QYFYRE NGA NJË DASËM, SKEÇ
6 MARTESA RRUFE, SKEÇ
7 TENDERI, SKEÇ
8 LORI KAFE, SKEÇ
9 AHENGU (skeç)
10 REFUGJATI DHE AVOKATI (skeç)

Faqja 1 nga 2

KËNGË & VIDEO

SONDAZH

Cili është mendimi juaj për uebsaitin tonë të porsa çelur www.kallarati.com?
 

FACEBOOK FanBox

SPONSOR i faqes www.kallarati.com

Sponsor te faqes www.kallarati.com

GAZETA "KALLARATI"

NUMURI I LLOGARISË I SHOQATËS ATDHETARE & KULTURORE “KALLARATI”

Banka: Societe Generale Albania.
Në LEK në numrin e llogarisë: 1175099
Në EURO në numrin e llogarisë: 1175101
Pë çdo kontribut kontaktoni në adresat:
kontakt@kallarati.com
gazetakallarati@yahoo.com
Sefer Jonuzi Cel: 00355682745862

Nga Blogu

09 Shkurt, 2017

Rrugëtimi në jetë i veteranit 90 vjeçar Xhelo Dautaj

  -Rrëfim-   Një rrugëtim në jetë prej 90 vjetësh nuk janë as shumë, por as… Lexo më shumë...
26 Dhjetor, 2016

TË NOHIM SHKRIMTARIN DHE PËRKTHYESIN BAJRAM KARABOLLI

Bajram Karabolli - lindur në Mavrovë (Vlorë) në 1943, prindërit e tij me… Lexo më shumë...
27 Tetor, 2016

NË KALLARAT U FESTUA ME KRENARI 100-VJETORI I HAPJES SË SHKOLLËS SË PARË SHQIPE

  Nga Besnik GJONBRATAJ AMBJENT FESTIV NË KALLARAT Në datat 13 dhe 14 gusht… Lexo më shumë...

Lajmet nga vendi