100vjetori
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Kryesia e Shoqatës

Kryesia e Shoqatës që doli nga zgjedhjet e reja të Shoqatës Atdhetare & Kulturore "Kallarati", zhvilluar në Vlorë më 10.12.2012, përbëhet nga 19 anëtarë, nga të cilët 11 në Vlorë, 4 në Tiranë, 2 në Fier dhe 2 në Kallarat.

Anëtarë të kryesisë u zgjodhën:

1. Bejo Xhaferaj

2. Besnik Gjonbrataj

3. Besnik Mataj

4. Edmond Strati

5. Gramoz Xhaferaj

6. Idajet Toçi

7. Kastriot Karabollaj

8. Kujtim Hysi

9. Lefter Hysi

10. Liri Shkurti

11. Llano Llanaj

12. Luto Demiri

13. Pëllumb Gjonbrataj

14. Petrit Qejvani

15. Rami Memushaj

16. Sefer Jonuzaj

17. Seit Jonuzaj

18. Selman Memushaj

19. Violeta Xhaferaj

Kryetar: Kastriot Karabollaj

Nënkryetar: Besnik Gjonbrataj

Sekretar: Petrit Qejvani.

Kryesia e Shoqatës

KËNGË & VIDEO

SONDAZH

Cili është mendimi juaj për uebsaitin tonë të porsa çelur www.kallarati.com?
 

FACEBOOK FanBox

SPONSOR i faqes www.kallarati.com

Sponsor te faqes www.kallarati.com

GAZETA "KALLARATI"

NUMURI I LLOGARISË I SHOQATËS ATDHETARE & KULTURORE “KALLARATI”

Banka: Societe Generale Albania.
Në LEK në numrin e llogarisë: 1175099
Në EURO në numrin e llogarisë: 1175101
Pë çdo kontribut kontaktoni në adresat:
kontakt@kallarati.com
gazetakallarati@yahoo.com
Sefer Jonuzi Cel: 00355682745862

Nga Blogu

15 Shtator, 2018

Klodeta Dibra dhe Afërdita Laçaj, dikur kundërshtare në fushën e basketbollit, sot shoqe të denja.

          Brezi i basketbollisteve femra të viteve 1980- 1990, edhe sot pas 28… Lexo më shumë...
09 Shkurt, 2017

Rrugëtimi në jetë i veteranit 90 vjeçar Xhelo Dautaj

  -Rrëfim-   Një rrugëtim në jetë prej 90 vjetësh nuk janë as shumë, por as… Lexo më shumë...
26 Dhjetor, 2016

TË NOHIM SHKRIMTARIN DHE PËRKTHYESIN BAJRAM KARABOLLI

Bajram Karabolli - lindur në Mavrovë (Vlorë) në 1943, prindërit e tij me… Lexo më shumë...

Lajmet nga vendi