100vjetori
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Klarita Avni Strati. Sportiste ne Qitje me Pistolete.

Klarita Strati


Klarita Avni Strati. Eshte me origjine nga Kallarati. U lind në vitin 1972. Shkollën e mesme e kreu në qytetin e Fierit. Merr pjesë në ekipin e qitjes të fëmijëve të Apollonisë, në vitin 1988 merr pjesë në Garat Ndërkombëtare të Qitjes në Bullgari, duke zënë vendin e dytë. Aktivizohet me ekipin “Studenti” dhe në garat e zhvilluara për vitin 2007 në ushtrimin “Qitje me pistoletë 1x40” theu rekordin kombëtar me 387 pikë, një pikë më shumë nga rekordi i mëparshëm.

 

Klarita Avni Strati. Sportiste ne Qitje me Pistolete.

KËNGË & VIDEO

SONDAZH

Cili është mendimi juaj për uebsaitin tonë të porsa çelur www.kallarati.com?
 

FACEBOOK FanBox

SPONSOR i faqes www.kallarati.com

Sponsor te faqes www.kallarati.com

GAZETA "KALLARATI"

NUMURI I LLOGARISË I SHOQATËS ATDHETARE & KULTURORE “KALLARATI”

Banka: Societe Generale Albania.
Në LEK në numrin e llogarisë: 1175099
Në EURO në numrin e llogarisë: 1175101
Pë çdo kontribut kontaktoni në adresat:
kontakt@kallarati.com
gazetakallarati@yahoo.com
Sefer Jonuzi Cel: 00355682745862

Nga Blogu

09 Shkurt, 2017

Rrugëtimi në jetë i veteranit 90 vjeçar Xhelo Dautaj

  -Rrëfim-   Një rrugëtim në jetë prej 90 vjetësh nuk janë as shumë, por as… Lexo më shumë...
26 Dhjetor, 2016

TË NOHIM SHKRIMTARIN DHE PËRKTHYESIN BAJRAM KARABOLLI

Bajram Karabolli - lindur në Mavrovë (Vlorë) në 1943, prindërit e tij me… Lexo më shumë...
27 Tetor, 2016

NË KALLARAT U FESTUA ME KRENARI 100-VJETORI I HAPJES SË SHKOLLËS SË PARË SHQIPE

  Nga Besnik GJONBRATAJ AMBJENT FESTIV NË KALLARAT Në datat 13 dhe 14 gusht… Lexo më shumë...

Lajmet nga vendi