100vjetori
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Njoftimet

Njoftim per çeljen e NUMURIT TE LLOGARISË se SHOQATËS “KALLARATI”. Per me shume shikoni njoftimin.

NUMURI I LLOGARISË I SHOQATËS ATDHETARE & KULTURORE “KALLARATI”

Të dashur kallaratas dhe dashamirës të tij kudo që ndodheni!

Me kënaqësi ju njoftojmë se tashmë shoqata atdhetare & kulturore “Kallarati” me qendër në Vlorë, do të ketë numrin e vet të llogarisë pranë Bankës Societe Generale Albania. Kushdo prej jush, që ka mundësi dhe dëshirë për të kontribuar financiarisht për vendlindjen Tuaj ose të prindërve Tuaj, mund t’i dërgojë ato në adresën e mëposhtme:

Banka: Societe Generale Albania.

lek në numrin e llogarisë: 1175099

euro në numrin e llogarisë: 1175101

Ju sigurojmë se çdo lek a euro e derdhur në këta numra llogarie, do të administrohet me rregullsinë më të madhe e do të publikohet herë pas here në faqet e gazetës “Kallarati” dhe në çdo mënyrë tjetër komunikimi.

Të ardhurat që do të sigurohen, do të përdoren nga Kryesia e Shoqatës për botimin e gazetës “Kallarati”, për zhvillimin e veprimtarive të ndryshme historike dhe kulturore të fshatit tonë, duke bërë në çdo kohë transparencën e përdorimit të tyre.

U bëjmë thirrje të gjithë atyre që kanë mundësi financiare, në mënyrë të veçantë biznesmenëve kallaratas, të kontribuojnë në këtë drejtim. Çdo qindarkë e dhënë nga secili do të ishte një ndihmë e madhe për mirëfunksionimin e shoqatës dhe kryerjen me nder të misionit që i është ngarkuar që me themelimin e saj.

Presim ndihmën dhe kontributin e kujtdo që ka lidhje fizike dhe shpirtërore me Kallaratin.

Për çdo dërgesë në lek/euro në numrat e mësipërm të llogarisë, ju lutemi njoftoni edhe elektronikisht në adresën e faqes sonë në internet: Kjo adresë e-maili është e mbrojtur nga spam bots, duhet të aktivizoni javascript për ta parë atë

Kjo adresë e-maili është e mbrojtur nga spam bots, duhet të aktivizoni javascript për ta parë atë ,

si dhe në numrin e celularit të zotit Sefer Jonuzi me numur: 00355682745862

Kryesia e shoqatës atdhetare & kulturore “Kallarati”.

Njoftojmë të gjithë përdoruesit e këtij uebsaiti, nëse kanë dokumenta, shkrime, fotografi, këngë, video të familjes ose të afërmëve të tyre dhe që dëshirojnë t'i bëjnë publike, t'i dërgojnë në adresën kontakt@kallarati.com. Ju mirëpresim!

Njoftojmë të gjithë përdoruesit e këtij uebsaiti, nëse kanë dokumenta, shkrime, fotografi, këngë, video të familjes  ose të afërmëve të tyre dhe që dëshirojnë t'i bëjnë publike, t'i dërgojnë në adresën Kjo adresë e-maili është e mbrojtur nga spam bots, duhet të aktivizoni javascript për ta parë atë . Ju mirëpresim! 

Te dashur shikues! www.kallarati.com ju krijon mundesine te beni komente dhe te jepni mendimet tuaja rreth uebsaitit ne pergjithesi dhe per cdo shkrim te publikuar ne veçanti. Ju mirepresim!

Te dashur kallaratas!

Jeni te lutur te jepni mendimet tuaja per cdo shkrim te hedhur deri tani ne uebsaitin tuaj: www.kallarati.com

Ju mirepresim!

www.kallarati.com, një dritare e re, një mundësi më shumë për të qenë më pranë njëri–tjetrit

www.kallarati.com, një dritare e re, një mundësi më shumë për të qenë më pranë njeri–tjetrit.  Bëhuni pjesë e tij!  Ju mirëpresim! Stafi drejtues.

KËNGË & VIDEO

SONDAZH

Cili është mendimi juaj për uebsaitin tonë të porsa çelur www.kallarati.com?
 

FACEBOOK FanBox

SPONSOR i faqes www.kallarati.com

Sponsor te faqes www.kallarati.com

GAZETA "KALLARATI"

NUMURI I LLOGARISË I SHOQATËS ATDHETARE & KULTURORE “KALLARATI”

Banka: Societe Generale Albania.
Në LEK në numrin e llogarisë: 1175099
Në EURO në numrin e llogarisë: 1175101
Pë çdo kontribut kontaktoni në adresat:
kontakt@kallarati.com
gazetakallarati@yahoo.com
Sefer Jonuzi Cel: 00355682745862

Nga Blogu

21 Prill, 2019

INTERVISTË ME PËRKTHYESIN KALLARATAS, BAJRAM KARABOLLI

  Bajrami ka lindur në Hysoverdh të Vlorës në vitin 1943, në familjen e Nuredin… Lexo më shumë...
15 Shtator, 2018

Klodeta Dibra dhe Afërdita Laçaj, dikur kundërshtare në fushën e basketbollit, sot shoqe të denja.

          Brezi i basketbollisteve femra të viteve 1980- 1990, edhe sot pas 28… Lexo më shumë...
09 Shkurt, 2017

Rrugëtimi në jetë i veteranit 90 vjeçar Xhelo Dautaj

  -Rrëfim-   Një rrugëtim në jetë prej 90 vjetësh nuk janë as shumë, por as… Lexo më shumë...

Lajmet nga vendi