100vjetori
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Te dashur shikues! www.kallarati.com ju krijon mundesine te beni komente dhe te jepni mendimet tuaja rreth uebsaitit ne pergjithesi dhe per cdo shkrim te publikuar ne veçanti. Ju mirepresim!

Te dashur kallaratas!

Jeni te lutur te jepni mendimet tuaja per cdo shkrim te hedhur deri tani ne uebsaitin tuaj: www.kallarati.com

Ju mirepresim!

Te dashur shikues! www.kallarati.com ju krijon mundesine te beni komente dhe te jepni mendimet tuaja rreth uebsaitit ne pergjithesi dhe per cdo shkrim te publikuar ne veçanti. Ju mirepresim!

KËNGË & VIDEO

SONDAZH

Cili është mendimi juaj për uebsaitin tonë të porsa çelur www.kallarati.com?
 

FACEBOOK FanBox

SPONSOR i faqes www.kallarati.com

Sponsor te faqes www.kallarati.com

GAZETA "KALLARATI"

NUMURI I LLOGARISË I SHOQATËS ATDHETARE & KULTURORE “KALLARATI”

Banka: Societe Generale Albania.
Në LEK në numrin e llogarisë: 1175099
Në EURO në numrin e llogarisë: 1175101
Pë çdo kontribut kontaktoni në adresat:
kontakt@kallarati.com
gazetakallarati@yahoo.com
Sefer Jonuzi Cel: 00355682745862

Nga Blogu

09 Shkurt, 2017

Rrugëtimi në jetë i veteranit 90 vjeçar Xhelo Dautaj

  -Rrëfim-   Një rrugëtim në jetë prej 90 vjetësh nuk janë as shumë, por as… Lexo më shumë...
26 Dhjetor, 2016

TË NOHIM SHKRIMTARIN DHE PËRKTHYESIN BAJRAM KARABOLLI

Bajram Karabolli - lindur në Mavrovë (Vlorë) në 1943, prindërit e tij me… Lexo më shumë...
27 Tetor, 2016

NË KALLARAT U FESTUA ME KRENARI 100-VJETORI I HAPJES SË SHKOLLËS SË PARË SHQIPE

  Nga Besnik GJONBRATAJ AMBJENT FESTIV NË KALLARAT Në datat 13 dhe 14 gusht… Lexo më shumë...

Lajmet nga vendi