100vjetori
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Njoftojmë të gjithë përdoruesit e këtij uebsaiti, nëse kanë dokumenta, shkrime, fotografi, këngë, video të familjes ose të afërmëve të tyre dhe që dëshirojnë t'i bëjnë publike, t'i dërgojnë në adresën kontakt@kallarati.com. Ju mirëpresim!

Njoftojmë të gjithë përdoruesit e këtij uebsaiti, nëse kanë dokumenta, shkrime, fotografi, këngë, video të familjes  ose të afërmëve të tyre dhe që dëshirojnë t'i bëjnë publike, t'i dërgojnë në adresën Kjo adresë e-maili është e mbrojtur nga spam bots, duhet të aktivizoni javascript për ta parë atë . Ju mirëpresim! 

Njoftojmë të gjithë përdoruesit e këtij uebsaiti, nëse kanë dokumenta, shkrime, fotografi, këngë, video të familjes  ose të afërmëve të tyre dhe që dëshirojnë t'i bëjnë publike, t'i dërgojnë në adresën 
 <script language='JavaScript' type='text/javascript'>
 <!--
 var prefix = 'mailto:';
 var suffix = '';
 var attribs = '';
 var path = 'hr' + 'ef' + '=';
 var addy78248 = 'kontakt' + '@';
 addy78248 = addy78248 + 'kallarati' + '.' + 'com';
 document.write( '<a ' + path + '\'' + prefix + addy78248 + suffix + '\'' + attribs + '>' );
 document.write( addy78248 );
 document.write( '<\/a>' );
 //-->
 </script><script language='JavaScript' type='text/javascript'>
 <!--
 document.write( '<span style=\'display: none;\'>' );
 //-->
 </script>Kjo adresë e-maili është e mbrojtur nga spam bots, duhet të aktivizoni javascript për ta parë atë
 <script language='JavaScript' type='text/javascript'>
 <!--
 document.write( '</' );
 document.write( 'span>' );
 //-->
 </script>. Ju mirëpresim!

KËNGË & VIDEO

SONDAZH

Cili është mendimi juaj për uebsaitin tonë të porsa çelur www.kallarati.com?
 

FACEBOOK FanBox

SPONSOR i faqes www.kallarati.com

Sponsor te faqes www.kallarati.com

GAZETA "KALLARATI"

NUMURI I LLOGARISË I SHOQATËS ATDHETARE & KULTURORE “KALLARATI”

Banka: Societe Generale Albania.
Në LEK në numrin e llogarisë: 1175099
Në EURO në numrin e llogarisë: 1175101
Pë çdo kontribut kontaktoni në adresat:
kontakt@kallarati.com
gazetakallarati@yahoo.com
Sefer Jonuzi Cel: 00355682745862

Nga Blogu

09 Shkurt, 2017

Rrugëtimi në jetë i veteranit 90 vjeçar Xhelo Dautaj

  -Rrëfim-   Një rrugëtim në jetë prej 90 vjetësh nuk janë as shumë, por as… Lexo më shumë...
26 Dhjetor, 2016

TË NOHIM SHKRIMTARIN DHE PËRKTHYESIN BAJRAM KARABOLLI

Bajram Karabolli - lindur në Mavrovë (Vlorë) në 1943, prindërit e tij me… Lexo më shumë...
27 Tetor, 2016

NË KALLARAT U FESTUA ME KRENARI 100-VJETORI I HAPJES SË SHKOLLËS SË PARË SHQIPE

  Nga Besnik GJONBRATAJ AMBJENT FESTIV NË KALLARAT Në datat 13 dhe 14 gusht… Lexo më shumë...

Lajmet nga vendi