100vjetori
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Redaksia e Gazetës "Kallarati" ndër vite

I. Më 12 Janar 2003 në qytetin e Vlorës, u themelua Shoqata "Kallarati", e cila përveç zgjedhjes së Kryesisë së Përkohshme të saj, krahas shumë vendimeve vendosi botimin e Gazetës "Kallarati", numri i parë i së cilës doli në muajin Mars 2003, me këtë përbërje në redaksinë e saj:

Kryeredaktor: Gafur Shameti

Anëtar të redaksisë:

1. Seit Jonuzaj

2. Petrit Qejvanaj

3. Agron Tozaj

4. Enver Golloshaj

5. Zubi Jonuzaj

II. Më 27 Shtator 2003, Kuvendi i Parë i Shoqatës "Kallarati", zhvilluar në Vlorë, zgjodhi redaksinë e gazetës si më poshtë:

Kryeredaktor: Gafur Shameti

Anëtar të redaksisë:

1. Seit Jonuzaj

2. Enver Golloshi

3. Lllano Llanaj

4. Agron Tozaj

5. Lefter Hysi

6. Idajet Llanaj

7. Petrit Qejvanaj

III. Më 18 Nëntor 2007, në zgjedhjet e Shoqatës "Kallarati", u zgjodh edhe Redaksia e gazetës si më poshtë:

Kryeredaktor: Seit Jonuzaj

Anëtarë te Redaksisë:

1. Enver Golloshaj,

2. Gafur Shametaj,

3. Lefter Hysaj,

4. Çize Xaferraj,

5. Razip Golloshaj

IV. Më 10 Dhjetor 2011 në zgjedhjet e radhës të Shoqatës 'Kallarati", zhvilluar në Vlorë, u vendos që redaksia e gazetës të përbëhet nga 7 anëtarë dhe konkretisht:

1. Seit Jonuzaj

2. Petrit Qejvani

3. Rami Memushaj

4. Besnik Gjonbrataj

5. Çize Xhaferraj

6. Hiqmet Meçaj

7. Lefter Hysi

Kryeredaktori i gazetës do të zgjidhet nga vetë redaksia më vonë.

Redaksia e Gazetës

KËNGË & VIDEO

SONDAZH

Cili është mendimi juaj për uebsaitin tonë të porsa çelur www.kallarati.com?
 

FACEBOOK FanBox

SPONSOR i faqes www.kallarati.com

Sponsor te faqes www.kallarati.com

GAZETA "KALLARATI"

NUMURI I LLOGARISË I SHOQATËS ATDHETARE & KULTURORE “KALLARATI”

Banka: Societe Generale Albania.
Në LEK në numrin e llogarisë: 1175099
Në EURO në numrin e llogarisë: 1175101
Pë çdo kontribut kontaktoni në adresat:
kontakt@kallarati.com
gazetakallarati@yahoo.com
Sefer Jonuzi Cel: 00355682745862

Nga Blogu

15 Shtator, 2018

Klodeta Dibra dhe Afërdita Laçaj, dikur kundërshtare në fushën e basketbollit, sot shoqe të denja.

          Brezi i basketbollisteve femra të viteve 1980- 1990, edhe sot pas 28… Lexo më shumë...
09 Shkurt, 2017

Rrugëtimi në jetë i veteranit 90 vjeçar Xhelo Dautaj

  -Rrëfim-   Një rrugëtim në jetë prej 90 vjetësh nuk janë as shumë, por as… Lexo më shumë...
26 Dhjetor, 2016

TË NOHIM SHKRIMTARIN DHE PËRKTHYESIN BAJRAM KARABOLLI

Bajram Karabolli - lindur në Mavrovë (Vlorë) në 1943, prindërit e tij me… Lexo më shumë...

Lajmet nga vendi