Besnik Gjonbrataj

Next Post

BOLENASI, SHYQO  SADIKAJ, NJERIU ME VLERA TË LARTA NJERËZORE QË GJITHË JETËN JETOI E PUNOI NË HARMONI TË PLOTË ME KALLARATASIT.

Die Nën 7 , 2021
Nga Luto DEMIRI Në kohën e sotme njerëzit mund të kenë dy nënshtetësi, por edhe në kohën e kaluar mund të ndodhte të ishe me prejardhje dhe gjendje civile në një fshat të caktuar dhe gjithë aktivitetin familjar e shoqëror e të punës ta bëje në një fshat tjetër, pra […]