Next Post

FILMI DOKUMENTAR “KALLARATI”, DËSHMI E HISTORISË SË TIJ SHUMËVJEÇARE

Pre Nën 20 , 2020
-Me rastin e 15 vjetorit të xhirimit të filmit-   Nga Besnik Gjonbrataj Historinë personale çdo njeri e ka të jetuar dhe nuk ka si ta harrojë atë.  Gjithashtu edhe historinë e familjes së tij përveçse të jetuar, e ka të mësuar nëpërmjet  prindërve dhe më të moshuarve, qoftë edhe […]