Kryesia e shoqatës ”Kallarati” dhe familja Xhaferaj, njofton gjithë bashkëfshatarët e saj dhe jo vetëm, se në datën 27 shkurt 2022, pas një sëmundje të rëndë dhe të papritur, pushoi së rrahuri zemra e birit të fshatit tonë, këngëtarit të dëgjuar të Ansamblit Shtetëror të Këngëve dhe Valleve Popullore, Hyso […]

NJË PYETJE PËR TË GJITHË KOMUNITETIN KALLARATAS TË FACEBOOK-UT TË SHOQATËS “KALLARATI” DHE MË GJERË. Është bërë e modës që kohët e fundit në rrjetet sociale, siç ndodh edhe në fb e shoqatës, afrohen për shoqëri e miqësi njerëz anonim, njerëz me pseudonime, me nofka, pa foto, ose ndonjë foto […]

Ndokujt mund t’i duket i çuditshëm ky titull. A mund të vihet në diskutim vlerësimi dhe kujtimi i veprës sublime të dëshmorëve? Sigurisht që jo, por për t’i dhënë kuptim më të plotë kësaj pyetje, le të njihemi me marerialin e mëposhtëm. Ashtu si edhe vite më parë në faqet […]