Enkeleda Hoxhaj, vajza e Lavdi e Sose Hoxhaj (Shakaj), mbesë e Pelivan e Nako Shakaj, nëpërmjet fejsbukut të shoqatës “Kallarati”, në kujtim të 41 vjetorit të humbjes së jetës në mënyrë tepër tragjike, të tezes së saj Minushes, pikërisht më 28 qershor 1982 në krye të detyrës, duke bërë […]

Të dashur bashkëfshatarë e të pranishëm, Mirë se keni ardhur në këtë takim për të kujtuar së bashku 20 – vjetorin e krijimit të shoqatës atdhetare e kulturore “Kallarati”. Pas viteve 90-të, ashtu siç ndodhi gati në të gjitha fshatrat e Labërisë, vendin dhe rolin e organizatave politike dhe atyre […]