Njoftojmë të gjithë përdoruesit e këtij uebsaiti, nëse kanë dokumenta, shkrime, fotografi, këngë, video të familjes  ose të afërmëve të tyre dhe që dëshirojnë t’i bëjnë publike, t’i dërgojnë në adresën [email protected]. Ju mirëpresim! 

Këtu pihet, Kasua e ka mjekrën prift, prift nuk është, as shkrimtar, si shkrimtar të rrëfen për Disenë, që dikur… “Dikur, prej kohërash që s’mbahen mendtë paska zbarkuar në fshatin tonë buzë detit, aty qenka martuar me një perí.., Lenie, Lenie ia thoshin emrin…!”, thotë, duke pirë rakinë e holluar […]