Tashmë dhe  militanti me fanatik e kupton dhe pranon që rezultati kaq i thellë i fitores së Aleancës së majtë dhe humbja po kaq e thellë e Aleancës së djathtë nga përmasat është një revolucion elektoral. Pra jo thjesht një rotacion , ndryshim pushteti rutinë në demokraci, por përmbysje.Pa dyshim […]