Pas një sëmundje të rëndë e të gjatë në datën 17 Shtator 2012 u nda nga jeta Hasan Shaqo Hysi. Hasani lindi në Kallarat të Vlorës ne vitin 1931 në një familje të varfër me ndjenja patriotike dhe atdhetare, ashtu si çdo familje tjetër kallaratase. I lindur dhe rritur në […]

NGA: FATMIRA NIKOLLI Publikuar te BalkaWweb  06 Shtator  2012 14:54 TIRANE-Kërkesa e kryeministrit Berisha, për ndarjen në tekste të veçanta të gjuhës dhe letërsisë në shkolla ka gjetur dje miratimin e një numri të madh të specialistëve. “Gjuha është lëndë lider dhe nuk mund të futet në sqetullën e letërsisë. Kjo […]

Published on Thursday, 16 August 2012 15:30 Shekulli online Nga Petrit Qejvani Ditët e fundit janë shtuar ankesat e disa eksponentëve të PS-së në adresë të Berishës se ai po pushton të gjitha institucionet, pra krejt shtetin. Sidomos këto ankesa qaramane janë shtuar pas zgjedhjes së presidentit të ri Nishani, […]