Next Post

NË RRUGËN E JETËS, NGA ÇIZE XHAFERAJ

Pre Maj 4 , 2012
NË RRUGËN E JETËS, NGA ÇIZE XHAFERAJ Të shkruash për Kallaratin dhe banorët e tij, të djeshëm e të sotëm, është jo vetëm një detyrim moral, por më së pari edhe një detyrë për cilindo që është pjesë e tij. Gjatë gjysmës së dytë të shek. 20, fshati i Kallaratit […]