Njoftojmë të gjithë përdoruesit e këtij uebsaiti, nëse kanë dokumenta, shkrime, fotografi, këngë, video të familjes ose të afërmëve të tyre dhe që dëshirojnë t’i bëjnë publike, t’i dërgojnë në adresën [email protected]. Ju mirëpresim!

Njoftojmë të gjithë përdoruesit e këtij uebsaiti, nëse kanë dokumenta, shkrime, fotografi, këngë, video të familjes  ose të afërmëve të tyre dhe që dëshirojnë t’i bëjnë publike, t’i dërgojnë në adresën [email protected]. Ju mirëpresim! 

Next Post

Pak nga jeta dhe aktiviteti shkencor e krijues i Llano Malo Llanaj

Die Kor 1 , 2012
U lind në Kallarat më 1929. Përfundoi studimet e larta në ILB të Kamzës në vitin 1963. Ka kryer detyra të ndryshme në sektorin e Bujqësisë, si kryetar kooperative bujqësore (Sevaster e Risili), kryeagronom në NBSH Llakatund dhe deri në vitin 1990 drejtor i stacionit të kërkimeve shkencore të Frutikulturës […]