FOTO ME DISA NGA PUNIMET PREJ GURI, REALIZUAR NË LEÇE TË ITALISË Gurëgdhendësi Agim Mataj (Kallarati) ka vite që e ushtron këtë zanat me mjaft pasion e dëshirë në Leçe të Italisë, pasion që fillesat e tij i ka në fëmijëri, në vendlindjen e tij në Kallarat. Në vitin 1993, […]

Kryesia e shoqatës ”Kallarati” dhe familja Xhaferaj, njofton gjithë bashkëfshatarët e saj dhe jo vetëm, se në datën 27 shkurt 2022, pas një sëmundje të rëndë dhe të papritur, pushoi së rrahuri zemra e birit të fshatit tonë, këngëtarit të dëgjuar të Ansamblit Shtetëror të Këngëve dhe Valleve Popullore, Hyso […]

NJË PYETJE PËR TË GJITHË KOMUNITETIN KALLARATAS TË FACEBOOK-UT TË SHOQATËS “KALLARATI” DHE MË GJERË. Është bërë e modës që kohët e fundit në rrjetet sociale, siç ndodh edhe në fb e shoqatës, afrohen për shoqëri e miqësi njerëz anonim, njerëz me pseudonime, me nofka, pa foto, ose ndonjë foto […]