Preç Zogaj i befasoi të gjithë ata që e dëgjuan kur deklaroi se PS nuk ka program!…Një “zbulim” që do t’ia kishte zili edhe Berisha. I njohur përgjithësisht si tip i ekuilibruar, që nuk të ofron befasi ose surpriza ne fjalët dhe qëndrimet e tij, me këtë deklaratë akuzë […]

Avdulla Laze Qejvani lindi në fillim të dhjetëvjeçarit të dytë të shekullit të kaluar, në Kallaratin e krahinës së Kurveleshit të Poshtëm, të Labërisë trime simbol i heroizmit në lufrat për Liri e Pavarësi. Nisi belbëzimet e para fëminore në luginën e bukur të Shushicës, e cila me larminë formave […]