Kallarati ka pasur e ka djem që kur e marrin penën, dinë se ç’shkruajnë. Kohët e fundit është botuar dhe ka mbërritur te lexuesi e në veçanti tek i kallaratasi, libri: “Nënë Duzja e Mumini si Bogonica e Çipini”. Autori i këtij libri është intelektuali i fshatit tonë, z. Llano […]