Besnik Gjonbrataj

Next Post

KONTRIBUTI I KALLARATASVE NË LUFTËN KUNDËR PUSHTIMIT ITALIAN MË 7 PRILL 1939.

Sht Pri 6 , 2024
  Marrë nga Libri “Historiku i Kallaratit”, shkruar nga Enver Strati. Ahmet Zogu, kur erdhi në fuqi, e lidhi Shqipërinë me Jugosllavinë dhe me Italinë. Që nga viti 1925 e deri në fund të mbretërimit të tij Zogu nënshkroi me Italinë një varg marrëveshjesh skllavëruese, duke ia shitur Shqipërinë Italisë […]