Next Post

BERISHA, KY PATRIOT I VONUAR. Nga Petrit Qejvani

Mër Gus 14 , 2013
2013-08-14 në orën 4:06.MD        Ngjarja e Himarës, ku një tufë rrugaçësh shqiptaro-grekë shfrytëzuan një pervjetor vdekjeje aksidentale të një të riu himariot për të hedhur parrulla antishqiptare, ka shkaktuar me të drejtë reagimin qytetar dhe,deri diku, edhe të medias ndërsa mjerisht, mosreagimin e shtetit butaforik shqiptar.   […]
Petrit Qejvani 2