DASHURIA

 

 

E dashur,

Ti s’di ç’është dashuria,

Gjersa mbi të ti shkele pa të drejtë.

Dashuria nuk është një qilim i shkëlqyer,

Ku mund të shkelë

Dhe një i tretë.

 

Petrit Qejvani, 1970

 

Next Post

DASHURI E KOHËS SONË

Die Pri 19 , 2020
      Mbrëmë Desdemona ishte në pastiçeri me Otellon Dhe unë u kënaqa kur i pashë të dy Jagua i kërrusur përgjonte pas xhamave Jagua i vetmuar po thinjej në shi…   Petrit Qejvani, 1970.