Next Post

PASIONI PËR PËLLUMBAT. Bisedë me Agron Mersin Tozajn nga Hiqmet Meçaj

Mar Jan 15 , 2013
I dashur Agron. Ti rrjedh nga një familje e nderuar e fshatit Kallarat. Paraardhësit tuaj janë të njohur në të gjithë Shqipërinë për kontributin e tyre të veçantë. Por sot nuk dua të bisedojmë për këtë. Të kam vëzhguar që në vegjëlinë tënde dhe kam vënë re se ti tregon […]
Hiqmet Mecaj