Next Post

HISTORIA MUND TË RISHKRUHET, JO TË RIBËHET, NGA PETRIT QEJVANI

Mar Maj 6 , 2014
Debati mbi rishkrimin e historisë , ndonëse nuk është i ri, herëpashere dëndësohet dhe merr karakter të ashpër polemik dhe jo çdo herë shkencor. Veçanërisht tani në prag të 100-vjetorit të pavarësisë ai merr ngarkesë të re, pasi është momenti për rivlerësimin e disa figurave historike për shkak të politizimit […]
PetritQejvani