Next Post

RUBRIKA “NDARJE NGA JETA” E GAZETËS NR. 76 “KALLARATI”

Die Tet 12 , 2014
Redaksia e Gazetës “Kallarati”, në numrin e saj 76-të, njofton për ndarjen nga jeta të pedagogut, poetit, kritikut dhe publicistit, Petrit Qejvani; veteranit të Luftës NAÇL, Sinan Stratit dhe kallaratasit Çize Ribaj.                                     […]
19174 102868696410232 1218682 n