Next Post

NJË JETË TË TËRË PRANË DHE NË SHËRBIM TË VENDLINDJES

Pre Maj 20 , 2016
(Intervistë me një nga drejtuesit më jetëgjatë në Kallarat, Luto Demirin (Qejvanaj)   Intervistoi: Besnik GJONBRATAJ Luto Demiri, është një nga drejtuesit kallaratas më jetëgjatë që për afro 40 vitesh ka punuar dhe drejtuar sektorë të ndryshëm të jetës në Kallarat. Puna e tij nis në vitin 1957, fill me […]
1