Next Post

PËRUROHET NË TIRANË, LIBRI I RI I PETRIT QEJVANIT, “FJALA IME”

Hën Qer 20 , 2016
Pas librit të parë poetik “Kënga  e Zogut Blu”, Petrit Qejvanit  (pas vdekjes) i botohet libri i  dytë me publicistikë “Fjala    ime”, libër i cili u përurua në  datën 18 qershor 2016 në Tiranë  nën kujdesin e   botuesit Mehmet  Gëzhilli dhe vëllezërve e motrave  të Petritit. Në këtë […]