Next Post

Klodeta Dibra dhe Afërdita Laçaj, dikur kundërshtare në fushën e basketbollit, sot shoqe të denja.

Sht Sht 15 , 2018
          Brezi i basketbollisteve femra të viteve 1980- 1990, edhe sot pas 28 vitesh, do të ngelet thellë në kujtesën e secilit sportdashës shqiptar, si brezi me i mirë i femrave që bënë histori për lojën, shpirtin e garës, profesionalizmin, egon, disiplinën, etikën e lojës, etj. […]