Next Post

ME BIZNESMENIN ShKËLQIM LAÇAJ, Intervistoi Seit jonuzaj

Mër Gus 8 , 2012
  Kur kini lindur dhe cila është familja juaj prindërore? Fillimisht dëshiroj të falënderoj stafin e gazetës dhe personalisht juve për mundësinë që më dhatë të jap këtë intervistë. Unë kam lindur në Kallarat më 24/02/1968 në familjen Laçaj. Prindërit e mi janë: babai Bejkush Laçaj (Leskaj), i biri i Bino Laçajt dhe i Gastere Sejdiut dhe mamaja […]
Sponsori-Shkelqim-Leskaj