Next Post

NJË LETËR PËRKUJTIMORE, nga Marsela Ribaj

Sht Tet 20 , 2012
Të nderuar zotërinj të Redaksisë së gazetës “KALLARATI”! Urime për gazetën e punën tuaj dhe përshëndetje të sinqerta nga larg. Unë që po ju shkruaj, quhem  Marsela Çize Ribaj, lindur e rritur në Kallarat. Ju lutem të rezervoni pak hapësirë në gazetën  “KALLARATI” për këtë letër në përkujtim të motrës […]