Next Post

EMRI I MUMIN SELAMIT DO TË KUJTOHET BREZ PAS BREZI”, nga Bejo Xhaferi

Die Dhj 16 , 2012
  Më 20 tetor 2012, në kuadrin e 100-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë u organizua në Kallarat veprimtaria përkujtimore me rastin e 70-vjetorit të rënies së Heroit të Popullit Mumin Selami. Morën pjesë banorë të fshatit, bashkëfshatarë me banim në Vlorë, Tiranë, Selenicë dhe përfaqësues nga fshatrat fqinjë Kuç, Bolenë […]
Bejo Xhaferraj