HIQMET MEÇAJ, jepet titulli: “NDERI I QARKUT VLORË”

 

hiqmet-mecaj

Me vendim të Këshillit të Qarkut Vlorë Nr.26/1, Dt. 22. 11. 2012
Me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë i jepet titulli:
 
 
“NDERI I QARKUT VLORË”
 
Z. HIQMET MEÇAJ
 
Me këtë motivacion:
 
“Për kontribut të shquar në zhvillimin
e poezisë moderne shqipe dhe të artit shqiptar”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hiqmet Mecaj Nderi i Qarkut 
 
 
 
Hiqmeti 1 
 
 
 
Hiqmeti 2 
 
 
 
Nga ceremonia e dhënies së titullit: “NDERI I QARKUT VLORË”, Hiqmet Meçajt, dorëzuar nga Bujar Leskaj (28.04.2013)
 

Next Post

NJË AVOKAT I ÇUDITSHËM I BERISHËS. Nga Petrit Qejvani

Die Sht 29 , 2013
  Ka ca ditë që media, sidomos elektronike, po i bën jehonë botimit të nje libri të nje adhuruesi pa kushte të Berishës me titullin “Kundër –Reformë”. Me ç’e kam dëgjuar vet autorin e librit në disa studio televizive, ku ka qenë i pranishëm për të promovuar “idetë” ë tij […]
Petrit Qejvani 2