Next Post

Gjithe bilbilat ne nje kenge. Nga Muhamet Tartari

Enj Qer 14 , 2012
Poeti Muhamet Tartari u kendon bilbilave, gjithë këngëtarëve të këngëve labe që me zërin e tyre të ëmbël i këndojne aq bukur.  Një vend të veçantë zënë në këtë poezi edhe këngëtarët dhe rapsodët kallaratas. Kush eshte i zoti ne kenge,  T’i mbledhe bilbilat te tere,  Capi i lehte e hapi i […]