Next Post

KENGE KUSHTUAR 28 NENTORIT 1919 DEMONSTRATES SE MADHE KUNDER ITALIANEVE *

Die Qer 3 , 2012
Nëntori njëzetetetë, nëntëqindenëntëmbëdhjetë, Vlorë brënda në qytet, populli po bënte festë, ditën e Flamurit vetë, dhe flamuri kuq e zi, ish ngrehë në çdo shtëpi, gjenerali urdhëroi, karabinier’ e ushtri, të ndalohet flamuri, ç’janë këto marrëzi, Vlora është dhe do jetë, e mvartur me Itali, jo mor jo, i tha […]
HasanKallarati