Klarita Avni Strati. Sportiste ne Qitje me Pistolete.

Klarita Strati


Klarita Avni Strati. Eshte me origjine nga Kallarati. U lind në vitin 1972. Shkollën e mesme e kreu në qytetin e Fierit. Merr pjesë në ekipin e qitjes të fëmijëve të Apollonisë, në vitin 1988 merr pjesë në Garat Ndërkombëtare të Qitjes në Bullgari, duke zënë vendin e dytë. Aktivizohet me ekipin “Studenti” dhe në garat e zhvilluara për vitin 2007 në ushtrimin “Qitje me pistoletë 1×40” theu rekordin kombëtar me 387 pikë, një pikë më shumë nga rekordi i mëparshëm.

 

Next Post

SHOQATA K/A "KALLARATI" ZHVILLON ZGJEDHJET E REJA

Sht Kor 7 , 2012
Shoqata “Kallarati”, në mbështetje të statutit të saj, zhvilloi më 10.12.2011 mbledhjen e saj për të bërë bilancin e punës së vet, zgjedhjen e kryesisë së re dhe të redaksisë së gazetës “Kallarati”. Në këtë takim morën pjesë: Kryetari i degës së Kallaratit, Bejo Xhaferri, i degës së Vlorës Pëllumb […]
1