ARRITJE

 

 

 

Kohët e fundit janë shtuar njerëzit

shoqërohen me qen.

 

U nda në klasa dhe shoqëria shqiptare

Të pasur, të varfër, të tjerët në mes.

Si njerëzit u ndanë edhe qentë

Secili sipas klasës së padronit të vet.

 

Po nuk e di

Do të protestojnë vallë

Qente e rruges,

Për diskriminimin,

Ashtu si njerëzit?!

 

Petrit Qejvani, 2006


 

 

Next Post

HIPOKRIZI

Mar Pri 14 , 2020
    Nuk më donte Dhe thoshte “të dua”. Gënjente veten, A gënjente mua?! Petrit Qejvani