Next Post

ATDHEU IM

Mër Pri 8 , 2020
Nga Petrit QEJVANI   Atdheu im Mërmërimë e pafund e zërave të grave dhe burrave të fisit tim Lindjet dhe vdekjet me baltën tënde ngjeshur Gjithçka imja: vesa e mëngjesit dhe gurët e përjetshëm, Gurë malli, që rëndojnë në zemrën time më tepër se në tokë Kockë e pathyeshme e […]