Besnik Gjonbrataj

Next Post

KUJTOJMË ME MIRËNJOHJE NJË NGA MËSUESIT E KALLARATIT, JAZO BAJRAM DAVACAJ.

Die Pri 24 , 2022
Po mbushen 23 vjet nga dita që Jazo Bajram Davacaj (Sinovarfi) është ndarë nga jeta në moshën 65 vjeçare. E kujtojnë atë sot si prind të shkëlqyer fëmijët e tij, Bardha, Dafina, Havaja, Shpresa, Brunilda e Vojua. E kujtojnë si gjysh të dashur nipërit dhe mbesat. E kujtojnë ish nxënësit […]