Besnik Gjonbrataj

Next Post

SAMI KARABOLLI, "MËSUES DHE USHTARAK I DEVOTSHËM"

Mër Qer 8 , 2022
Sami Shuko Karabolli, lindur në Kallarat në vitin 1938, në një moshë krejt të vogël, u detyrua të rritej jetim së bashku me dy motrat e tij, për shkak të rënies dëshmor i atdheut të babait të tyre, Shuko Karabolli. Përpara se të flasim për Samiun, në interes të lexuesit […]