Next Post

Një orë gjeografie, nga Petrit Qejvani

Mar Pri 2 , 2013
Kishte rënë zilja paralajmëruese e orës së mësimit, kur mësuesi veteran i gjeografisë iu drejtua kolegut të vet Kristos, në fund të korridorit të katit të dytë, edhe ky mësues i historisë dhe gjeografisë, që përgjigjej për kabinetin e hartave : Më jep shpejt një hartë se do vijë për […]
PetritQejvani