Next Post

NDAHET NGA JETA ISH-KRYETARI I PARË I SHOQATËS K/A “KALLARATI”, GAFUR SHAMETAJ

Die Tet 5 , 2014
  Më 2maj 2014, pas një sëmundje te rëndë, u nda nga jeta, familja e shoqëria, Gafur Hasan Shametaj, një nga themeluesit kryesorë të Shoqatës sonë kulturore/atdhetare “Kallarati” dhe kryetar i parë i saj. I ndjeri vuri të gjitha forcat e tij mendore e fizike për organizimin e konsolidimin e […]
GafurShameti-1 1