Next Post

NË DITËN E LINDJES SË POETIT, PETRIT QEJVANI, BOTOHET VËLLIMI I TIJ POETIK, “KËNGA E ZOGUT BLU”

Sht Shk 7 , 2015
Petrit Qejvani Petrit Qejvani, një nga fëmijët e Ago e Asife Qejvanit, me origjinë nga Kallarati i Vlorës, u lind më 1 shkurt 1949 në Gjirokastër. Gjatë viteve 1968-1972 mbaroi studimet në Universitetin  e Tiranës, dega Gjuhë-Letërsi dhe më vonë  në vitet 1977-1978 kursin pasuniversitar për Kritikë Letrare. Prej disa […]
4