HIQMET MEÇAJ, jepet titulli: “NDERI I QARKUT VLORË”

hiqmet-mecajMe vendim të Këshillit të Qarkut Vlorë Nr.26/1, Dt. 22. 11. 2012
Me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë i jepet titulli:
 
 
“NDERI I QARKUT VLORË”
 
Z. HIQMET MEÇAJ
 
Me këtë motivacion:
 
“Për kontribut të shquar në zhvillimin
e poezisë moderne shqipe dhe të artit shqiptar”
 
 
 
 
 
Hiqmet Mecaj Nderi i Qarkut 
 
 
 
 
 
 
Hiqmeti 1 
 
 
 
Hiqmeti 2 
 
 
 
Nga ceremonia e dhënies së titullit: “NDERI I QARKUT VLORË”, Hiqmet Meçajt, dorëzuar nga Bujar Leskaj (28.04.2013)
 

Next Post

HIQMET MEÇAJ, jepet titulli: "NDERI I QARKUT VLORË"

Mër Sht 4 , 2013
  Me vendim të Këshillit të Qarkut Vlorë Nr.26/1, Dt. 22. 11. 2012 Me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë i jepet titulli:     “NDERI I QARKUT VLORË”   Z. HIQMET MEÇAJ   Me këtë motivacion:   “Për kontribut të shquar në zhvillimin e poezisë moderne shqipe […]
hiqmet-mecaj