JETA TINZARE

 

 

 

Jeta tinzare

Befas nxori grushtet

Dhe më shenjoi

Duke më goditur rëndë

Tani që mund të bie lehtë

Për të më provuar

Nëse qëndroj dot në këmbë

Unë,

I paepuri para vetes

Dhe të tjerëve…Petrit Qejvani, 5.10.2013

 


 

Next Post

VËLLEZËR, ULNI ARMËT!

Hën Pri 13 , 2020
    Sivjet dhe moti është i vrarë Pranvera dimrit i ngjet fort Dimri i acartë i politikës Po ngrin jetën shqiptare sot. Kurrë kaq plumba nuk qëlluan Në qiell, as ditën e lirisë Gëzhojë e nxehtë të djeg në duar Plumbi i nxehtë të djeg në shpirt. Dhe ndonse […]